Coach jezelf

Bij burnout en stress

Burn-out coaching: klim binnen drie weken uit het dal van je burn-out.

Je zit thuis met een burn-out of loopt op je tandvlees. Kort en duidelijk: burn-out coaching is gewenst. Het lijkt alsof je de grip op je situatie verloren bent. ‘Genieten’ is een woord van lang geleden geworden. Zoals ook de tijd dat niets je teveel was, ver weg lijkt.

Je bent gedeprimeerd, moe, slaapt slecht, ergert je aan het minste geringste en vindt het moeilijk om je te concentreren. Voor jezelf ben je geen leuk gezelschap meer, maar ook niet voor je partner, gezin, vrienden of collega’s.

Zoveel is duidelijk: dit moet niet veel langer duren. Maar wat dan wel?

Binnen drie weken trekt de burn-out coaching gebaseerd op de Liber methodiek, je uit het dal. Al tijdens de eerste sessie dringt tot je door dat je voor een keuze staat. Of je wordt weer ‘de oude’. Een gerepareerde versie van de man of vrouw die zichzelf in de vernieling heeft gewerkt. Of je gooit het roer om en omarmt een nieuwe editie van jezelf. Je ware ‘ik’. Dat nu nog in je sluimert, maar niet kan wachten tot bloei te komen.

Als dat laatste je aanspreekt is de Liber methodiek de aanpak waar je naar op zoek bent. Want Liber maakt een nieuw mens van je. Een vrij mens. Die kansen ziet waar je eerder alleen maar verplichtingen zag. Wat je nu als een obsessief ‘moeten’ ervaart, ontwikkelt zich tot een ontspannen ‘mogen’. Bedrukte gevoelens maken plaats voor opluchting.

Is Liber ook voor jou die kans uit duizenden? Vraag nu een telefoongesprek aan met Liber coach Thomas van Kleef. Bespreek met hem je situatie en de problemen die deze met zich meebrengt. En binnen twintig minuten weet je het antwoord. Nee heb je, ja kun je krijgen.